ОБЕДИНЕНИ В БОРБАТА С COVID-19: ЗК ЛЕВ ИНС АД

 

Настоящата година предложи на всеки един от нас в личен и професионален план, безпрецедентно изпитание. ЗК „Лев Инс“ АД реализирах кампанията „Обединени в борбата с  Covid-19“, с увереността,  че само заедно можем да преодолеем последствията от пандемията. Ето защо на първия и втори етап от инициативата насочихме нашата помощ към служителите на МВР и бърза помощ, които  са на първа линия във всеки един момент - извънреден или не. Като социално отговорна компания Лев Инс избра да подпомогне именно хората, които ежедневно се грижат за живота, здравето и нашата сигурност.

Третия етап реализирахме в малко по-различна обстановка – създаване на защитена среда след социалната изолация. Ние от Лев Инс си даваме сметка, че дистанцирането се отрази най-сериозно на децата ни. Това бе причината да потърсим начин училището да стане, доколкото е възможно, по-защитено. Решението бе в санитарните стелки, които осигуряват дезинфекция на обувките още на входа на училището, оставяйки вирусите и бактериите пред прага.

Всеки един от етапите на кампанията изискваше невременна доставка на предпазните и защитни средства. За целта, получихме подкрепата на нашите дългогодишни партньори от БЧК. Не само с широката си мрежа регионални структури в цялата страна, но и чрез опита в провеждане на дарителски кампании.

Целта на кампанията „Обединени в борбата с  Covid-19“ на първи и втори етап – с оглед на конкретната ситуация през месец април 2020, бе осигуряване на защитни средства за служителите на първа линия – спешна медицинска помощ и МВР. На трети етап –съобразявайки се със старта на учебната година, си поставихме за цел създаване на защитена среда за децата и учителите в началния курс.

За да гарантираме постигането на целите на кампанията, се поставихме за задача да намерим партньор, който да съдейства за навременната доставка на безвъзмездната помощ до служителите на спешна медицинска помощ и МВР, както и до 133 училища в страната. Ето защо избрахме за посредник при реализация на проекта – Българския червен кръст, познавайки опита и широката мрежа регионални структури в цялата страна.

 

Вижте повече в прикачения файл!

Начало