Стартира гласуването за определяне на победителите в конкурса „Застрахователи за обществото 2024“: 12-25 септември

От 12 септември стартира гласуването за определяне на победителите в  конкурса „Застрахователи за обществото 2024“, като то ще продължи до 25 септември, включително.

В десетото издание на конкурса „Застрахователи за обществото“ се включиха 11 стойностни и интересни инициативи, реализирани от 9 компании от застрахователния сектор – Алианц България, Булстрад, Булстрад Живот, Дженерали Застраховане, ДЗИ, Евроинс, Лев Инс, МетЛайф и Ай енд Джи Иншурънс Брокерс.

Описание и информация за инициативите са публикувани на сайта на АБЗ в раздел „Застрахователи за обществото 2024“.

РАЗГЛЕДАЙТЕ НОМИНАЦИИТЕ!

 

Победителите в  конкурса „Застрахователи за обществото“ ще бъдат обявени на 1 октомври на традиционната официална церемония по връчване на наградите в чест на професионалния ни празник - Деня на застрахователя.

 

Регламент за гласуване за членовете на сдруженията-организатори на конкурса

Право на глас имат само членовете на сдруженията-организатори на конкурса „Застрахователи за обществото“ - Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ), Българска Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ) и Асоциацията на застрахователните брокери в България (АЗББ).

Всеки член на сдруженията има право на един глас, като посочи своя избор за I-во, II-ро и III-то място. Не може да се гласува за собствен проект.

Вотът трябва да бъде изпратен до АБЗ и/или БАЗБ на следните адреси на електронна поща:

АБЗ: abz@abz.bg

БАЗБ: office@baib.bg

Краен срок за гласуване – 25 септември 2024 г. включително.

Начало