Ай енд Джи Иншурънс Брокерс: Дарителска кампания „Защото децата са най-ценното“

Ай енд Джи Иншурънс Брокерс:С дарението подпомогнахме клиниката за майчино и детско здраве „Мама и Аз“ , гр. Плевен, за да може ефективно да изпълнява изключително важната си социална функция в борбата срещу детската смъртност и инвалидизацията на деца и юноши.

Клиниката за майчино и детско здраве „Мама и Аз“ в град Плевен има изключително важна социална функция в борбата срещу детската смъртност и инвалидизацията на деца и юноши. За по-малко от шест месеца от откриването й на 1 юни 2023 г. са родени над 130 бебета, спасени са десетки животи, осигурена е дългосрочна грижа за недоносени бебета и деца с тежки хронични и генетични заболявания. С дарителската кампания се цели да се подпомогне функционирането на лечебното заведение.

С дарените средства по преценка на лекарите са закупени допълнително оборудване за лабораторията по медицинска генетика и за първична и продължителна реанимация, както и за интензивна терапия на недоносени бебета. По този начин бе осигурено качествено съвременно педиатрично лечение и максимална обезпеченост с техника, апаратура и персонал.

Вижте повече за проекта във формуляра на конкурса „Застрахователи а обществото“!

 

Начало